Scheepsbetimmering

Introductie
Graag nodigen wij u uit in onze goed geoutilleerde werkplaatsen, alwaar wij al uw wensen betreffende scheepsbetimmering, zowel in als exterieur, trachten waar te maken. Wij zijn gespecialiseerd in scheeps- en jachtbetimmeringen op elk niveau, waarbij u de keuze heeft uit de meer traditionele/klassieke of juist een moderne uitstraling. Ook zijn wij gespecialiseerd in nieuwbouw, zowel one-off als modulair.

Natuurlijk bent u ook bij ons aan het juiste adres voor (deel) restauratie of refit aan uw boot. Stap voor stap bespreken we met u welk traject er gevolgd moet worden, adviseren wij u welke methode de beste is en welke materialen er gebruikt kunnen worden.

Dankzij de efficiënte manier van werken, de directe, korte lijnen en omdat alles in eigen huis gefabriceerd wordt, blijven de kosten altijd beheersbaar, terwijl u toch verzekerd bent van de beste kwaliteit.

Jachtbouw
Heeft u nieuwbouwplannen? En/of een mooi casco ter beschikking welke u vakkundig van een interieur voorzien wilt hebben? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres. Onder ons dak is één van de fraaiste Lemmeraken, de “Vrouwe Cornelia” voorzien van een interieur wat zijn gelijke niet kent.
Kom u overtuigen van ons vakmanschap en kwaliteiten. Henk van den Berg staat u graag te woord. Lees hier verder

Zoals bij alle Lemmer Yachting bedrijfsonderdelen, staat ook bij onze scheepsbetimmering de klant centraal en wordt er gewerkt volgens het principe: Afspraak is afspraak.

Er worden geen concessies gedaan aan kwaliteit en daarom is alleen het beste goed genoeg.

 

Of het nu om materiaal gaat, of om onze zeer gemotiveerde en vakbekwame medewerkers, die niet alleen een enorme affiniteit bezitten met de scheepsbouw, maar ook de “drive” hebben om een perfect eindproduct af te leveren.

Wij bellen u!
Wilt u een vrijblijvende prijsopgaaf?  laat hier een bericht achter :

Naam: *
E-mail: *
Bericht: