Jachtstralen

Introductie Jachtstralen
Lemmer-Yachting, de “one-stop-shopping”  Jachtwerf waar u voor elke klus terecht kunt.  Zelfs voor het (zand)stralen van uw boot.


Eigen Straalcabine
Lemmer-Yachting beschikt over een eigen straalcabine, waar uw boot alvorens het geschilderd wordt, vakkundig en grondig gestraald kan worden, voor een perfecte voorbereiding en reiniging.  Het bezit van een eigen straalcabine biedt enorm veel voordelen. Uw boot kan onder één dak gestraald, voorbewerkt en geschilderd worden, met minimale rangeer werkzaamheden. Deze efficiënte werkwijze  betekent voor u een enorme besparing in de kosten.


Jachtstralen
Wanneer roestvorming eenmaal is begonnen is het zonder adequate behandeling bijna niet te stoppen. Het is dan van het grootste belang het metaal brandschoon te maken. Stralen is een effectieve,  goede en relatief goedkope methode dit te bereiken. Hierdoor wordt het oppervlak grondig gereinigd en een basis gelegd voor een langdurige beschermende coating.

Met name het onderwaterschip van uw stalen boot is onderhevig aan corrosie. Na verloop van tijd wordt de beschermende coatinglaag aangetast en dient er tijdig te worden ingegrepen om doorroesten te voorkomen. Door middel van stralen en het aanbrengen van een doelmatig coating systeem wordt het oppervlak optimaal behandeld en daardoor voor vele jaren beschermd.


Casco  jachtstralen en conserveren
Voor zowel nieuwbouw als renovatie is het van het grootste belang dat de casco’s worden gestraald. Alleen dan is men zeker dat er voor lange tijd geen corrosie zal ontstaan. Lemmer Yachting beveelt aan het casco ook inwendig te laten behandelen. Na het stralen wordt het casco voorzien van een 2 componenten epoxy systeem voor wederom een optimale, langdurige bescherming.


Meer informatie over jachtstralen ?

Naam: *
E-mail: *
Bericht:

Jachtstralen Lemmer Yachting
Jachtstralen Lemmer Yachting