Jachtservice

Techniek Jachtservice
Voor een zorgeloos vaarplezier is de technische installatie van uw boot van doorslaggevend belang. Maar, zelfs de meest geavanceerde technische installatie, of dat nu de voortstuwingsinstallatie is, het verwarmingssysteem, de hydrauliek het maakt niet uit, het heeft allemaal (preventief) onderhoud nodig.

Consequent uitgevoerd preventief onderhoud kan daarom veel ergernis voorkomen.  Een onderhoudsbeurt kan bij Lemmer-Yachting prima worden gecombineerd met de winterstalling.

Uw boot is dan toch al bij ons, uit het water en we hebben de hele winter om de werkzaamheden in te plannen en uit te voeren. In het voorjaar, als uw boot weer te water gaat, is uw schip weer in een perfecte conditie, goed voor vele uren onbekommerd vaarplezier.

Lemmer-Yachting kan vTechnische werkplaats Lemmer Yachtingrijwel alle werkzaamheden voor u verrichten, variërend van het reguliere motoronderhoud tot de inbouw van technische apparatuur zoals: Navigatie apparatuur, alle soorten verwarmingssystemen, hetzij Webasto of Ebersprächer of Kabola, boeg/hekschroeven of het inbouwen van een vuil watersysteem enz. Vrijwel alles is mogelijk.

 

Refit Jachtservice
Indien uw schip al wat ouder is, maar u toch graag wil blijven doorvaren, omdat de aanschaf van een andere boot niet binnen uw mogelijkheden ligt, dan kan een refit een heel goed en betaalbaar alternatief zijn. In overleg met u kunnen wij een algehele technische controle uitvoeren aan uw boot. Aan de hand van de uitkomst van dit onderzoek kan er een stappenplan worden gemaakt met bijpassende prijsopgaven, waarbij wij u de mogelijkheid bieden om zelf ook werkzaamheden te verrichten waarin veel manuren, dus arbeidsloon zitten, zoals schuren bijvoorbeeld. Het eindresultaat is dat u weer een zo goed als nieuwe boot heeft, waar u weer jarenlang van kunt genieten. En dat voor een billijke prijs!


Stel hier je vraag over onze Jachtservice :

Naam: *
E-mail: *
Bericht:

 

Jachtservice
Jachtservice

 

Jachtservice