Jachtmakelaar

Jachtmakelaar Lemmer Yachting biedt u alles wat u van een professionele jachtmakelaardij mag verwachten!

Ontzorgen bij verkoop
Als u uw boot wil verkopen zorgt jachtmakelaardij Lemmer Yachting voor een totale “ontzorging” van het hele verkoopproces. U wilt tenslotte alleen maar zo snel en eenvoudig mogelijk uw schip verkopen.

De Jachtmakelaar neemt u alle zorgen uit handen. Vanaf het kennismakingsgesprek, het maken van een professionele fotoreportage, het uitgebreid presenteren van uw schip op veel nationale en meest bekende internationale websites  en op veel watersport beurzen, wij verzorgen alle benodigde documenten, alsmede voor een perfecte oplevering van het schip.

Indien na keuring blijkt dat er nog noodzakelijke reparaties uitgevoerd moeten worden, dan kunnen wij deze reparaties uitvoeren. Daarmee zijn de kosten onder controle te houden en bent u verzekerd van een perfecte afhandeling en vooral duidelijkheid. U heeft slechts één aanspreekpunt

Aankoopbegeleiding
Als koper van een boot bent u bij ons verzekerd van een uitstekende aankoopbegeleiding, welke nationaliteit u ook bezit. Indien mogelijk wordt u in uw eigen taal aangesproken. Lemmer-Yachting neemt alle drempels op uw pad naar de aankoop van een schip weg. Wij verzorgen de bezichtiging en begeleiden u tijdens het gehele aankoopproces, de keuring, verzorgen alle door u benodigde documenten, een veilige betaling middels onze derdengeld (escrow) rekening.

Wij kunnen ook alle benodigde reparaties en aanpassingen aan uw nieuwe boot verzorgen. Van onderhoudswerkzaamheden, totale refit, scheepstimmerwerk (in en exterieur) schilderen en stralen tot winterstalling aan toe. Alles in eigen hand, onder één dak, en voor u, één contactpersoon! Dat schept duidelijkheid en zekerheid. Bovendien omdat wij alles in eigen regie kunnen afhandelen, kunnen wij voor u efficiënter en dus goedkoper werken, zonder concessies te doen aan de kwaliteit. Bij Lemmer Yachting worden afspraken nagekomen en staat de klant centraal.

Ons aanbod van boten
Op onze website vind u ruime keuze van uiteenlopende boten. Van ruime familie kruisers, tot luxueuze mega yachts. Van Zweedse klassiekers, tot Hollandse klassieke sleepboten, van polyester zeiljachten, tot Hollandse platbodems. De meeste schepen zijn afgemeerd in de respectievelijke thuishavens. Maar ook in onze verkoophaven bij Sporthotel Iselmar.

Voor elke schip geldt dat u een afspraak kunt maken voor een bezichtiging. Klik hier voor ons boten aanbod.

Wij staan 6 dagen per week voor u klaar en te bereiken : Klik hier voor onze contactgegevens.

Jachtmakelaar Lemmer Yachting
Jachtmakelaar Lemmer Yachting