Jachtbemiddeling


Introductie

In de nabijheid van ‘s werelds grootste stoomgemaal, het op de UNESCO wereld erfgoed lijst geplaatse  Ir. D.F.  Woudagemaal, vind u op industrieterrein “Lemsterhoek”  een van de grotere jachtwerven van Friesland; Lemmer Yachting.  Op een oppervlakte van meer dan 5000m², verdeeld over meerdere hallen, maken wij uw nautische dromen waar volgens het “One-Stop-Shopping” principe; één adres voor al uw wensen!

Van de aankoop van uw boot tot en met winterstalling. Maar ook voor het stralen, het naderhand schilderen/spuiten van uw boot, voor al uw scheepstimmerwerk, reparatie, (motor) onderhoud, refit en zelfs nieuwbouw. Alle facetten van de jachtbouw en jachtservice kunnen door Lemmer Yachting  worden gerealiseerd onder eigen dak, onder eigen regie en eindverantwoording.

Jachtbemiddeling
Bij onze makelaardij/jachtbemiddeling kunt u terecht voor zowel de aankoop van een boot als ook de verkoop van uw huidige boot.

Gedurende het hele aankoop/verkoop traject wordt u volledig ontzorgd en bent u verzekerd van het beste advies. Lemmer Yachting werkt nauw samen met Yachtfocus wat borg staat voor een optimale presentatie van uw boot op meer dan 21 nationale en internationale websites.

Loop eens binnen in onze makelaardij en overtuig u van de mogelijkheden en onze service. Natuurlijk bent u ook van harte welkom op ons bedrijf voor een kennismaking en/of rondleiding. Combineer uw bezoek aan Lemmer Yachting met een bezoek een het steeds levendige en gezellige Lemmer en natuurlijk het wereld beroemde Ir. D.F. Woudagemaal.

Zie hier ons aanbod van boten welke wij in portefeuille hebben.

Tot ziens in Lemmer!
Wim de Rooij, Lemmer Yachting