Jachtbouw

Droomt u nog steeds om uw eigen boot te ontwerpen en te bouwen?

Lemmer-Yachting maakt uw dromen waar. Lemmer-Yachting heeft nauwe betrekkingen met diverse Yacht designers en naval architects, welke u helpen bij het ontwerp en realiseren van uw droom(schip). Wij bieden u de volgende opties:

Optie 1:  Complete nieuwbouw
Nadat de boot ontworpen is aan de hand van uw wensen en ideeën (voor zover mogelijk) en al virtueel bestaat, kan het casco worden gebouwd aan de hand van de van de bouwtekeningen bestelde snij-pakketten. De bouw van uw droom is begonnen!

In overleg met Lemmer-Yachting kunt u zelf meewerken aan de bouw van uw boot. Samen met Lemmer-Yachting wordt vervolgens de boot afgebouwd, worden de technische installaties en de voortstuwing gemonteerd en natuurlijk, het interieur afgetimmerd.

Zo ontstaat uw eigen boot, waaraan u zelf heeft meegebouwd of waar uw eigen visie in verwerkt is.

Optie 2: Eigen casco
Het kan prijstechnisch interessant zijn een bestaand casco aan te schaffen of van een architecten bureau het ontwerp van een bestaand model te kopen. Dit is natuurlijk aanzienlijk goedkoper als een totaal eigen ontwerp laten maken en dit laten bouwen.

Het bestaande casco kan vervolgens conform de bij optie 1 genoemde procedure worden afgebouwd. Dit geldt ook als u alleen een ontwerp of een snij-pakket heeft gekocht.

Ook hier kunt u zelf meewerken aan de bouw van uw eigen boot.

Optie 3: IJlstervlet jachtbouw
Lemmer-Yachting is bouwer en leverancier van de IJlstervlet. Bijvoorbeeld de IJlstervlet 11.50 RS, open-kuip. Een traditioneel gebouwde rondspant vlet, vervaardigd van 6 mm staal, veel gebruik van RVS en gebouwd onder CE-B specificaties.  Een vlet welke uitermate geschikt is voor ruim water/kustwateren.  Laat u informeren over de mogelijkheden van de IJlstervlet.

Download hier de complete brochure : IJlstervlet 11.50 RS OK
Download hier de complete brochure : IJlstervlet 13.00 RS AC
Download hier de complete brochure : IJlstervlet 13.00 RS OK

Of klik hier voor een promotiefilm van een IJlstervlet 11.50 RS


Optie 4: Lemsteraak (van den Berg aak)
Als u in de markt bent om een Lemsteraak te laten bouwen, dan kunt u niet om Lemmer-Yachting heen. De fraaiste, elegantste en zeker de snelste Lemsteraken, afgeleid van het origineel,  worden bij Lemmer-Yachting  in Lemmer, waar anders,  gebouwd  onder regie van Rein en Henk van den Berg. De visserman aak LE 51 ( eigen ontwerp) en  de jachtaken de  “Walrus’, de “Vrouwe Cornelia” en de ‘Blicksem”  zijn allen Lemsteraken die bij alle liefhebbers van dit soort schepen bekend en berucht zijn vanwege de formidabele zeil eigenschapen, ook zeer hoog aan de wind en de hoge topsnelheden.  De interieurs van deze schepen behoren eveneens tot de top, van wat u in de regel in dit soort schepen aantreft.  Oog voor detail, prachtig design en uitmuntend afwerkingsniveau.

of stel hier je vraag…..

Naam: *
E-mail: *
Bericht:
Word Verification: