Bedrijf

Introductie bedrijf
In de nabijheid van ‘s werelds grootste stoomgemaal, het op de UNESCO wereld erfgoed lijst geplaatste  Ir. D.F.  Woudagemaal, vindt u op industrieterrein “Lemsterhoek”  een van de grotere jachtwerven van Friesland; Lemmer-Yachting.

Op een oppervlakte van meer dan 5000m², verdeeld over meerdere hallen, maken wij uw nautische dromen waar volgens het “One-Stop-Shopping” principe; één adres voor al uw wensen!

Dienstverlening
Van de aankoop van uw boot tot en met winterstalling. Maar ook voor het stralen, het naderhand schilderen/spuiten van uw boot, voor al uw scheepstimmerwerk, reparatie, (motor-) onderhoud, refit en zelfs nieuwbouw. Alle facetten van de jachtbouw en jachtservice kunnen door Lemmer-Yachting  worden gerealiseerd onder eigen dak, onder eigen regie en eindverantwoording.

Dit biedt u als boot eigenaar enorm veel voordelen. U heeft slechts één adres en één aanspreekpunt.

Ongeacht het aantal en de diversiteit van de werkzaamheden aan uw boot; hij hoeft slechts één keer uit het water te worden gehaald en blijft, behoudens bij het stralen en spuiten, op dezelfde werkplek staan gedurende de gehele reparatie periode.

Dat is pas efficiënt werken!

Type Dienstverlening van ons Bedrijf

 

Schilderen

Stralen

Bouwen

Winterstalling

 
Ervaring  >15jaar>15jaar> 10jaar> 15jaar
TechniekSpuiten, Schilderen en RollenLemsteraken, IJlstervlet
Rapsody
Aantal>20boten pj >25boten pjAfhankelijk van vraag> 200 boten binnen
AfmetingTot 25mTot 25m Tot 19mTot 30 ton

Daarnaast beschikken wij ook een eigen makelaardij bij Lemmer Yachting, met meer dan 70 boten welke wij in bemiddeling hebben. Lees hier meer

 

Tot ziens!